Over ons

 

LeBeau Interiors is gestart door een grote hoeveelheid passie aan interieur. 

Het reizen in het Oosten en Noord-Afrika gaf ons de mogelijkheid om tal van unieke stukken te bezichtigen. Dit gaf ons het idee om te beginnen met een interieurshop. Het geeft onze klanten de kans om hun thuis te voorzien van uitzonderlijke stukken die tevens enkel bij hen te bewonderen zijn.

Wij bieden een assortiment aan van de beste kwaliteiten en waarvan 70% uniek handgemaakte stukken zijn.

Handgemaakt Beni Ouarain tapijt door Hal

FAQ

 
 
Verzenden jullie naar het buitenland ?

Ja! Met verzendkosten.

Retouren en terugbetalingen ?

 

Retourneren is mogelijk mits 14 dagen na aankoop en het nog in goede staat is, Het aankoopbedrag wordt enkel terugbetaald met een tegoedbon.

 

Ik heb geen Visa/Mastercard?

Geen probleem, u kan een offline bankoverschrijving uitvoeren deze gegevens kan u terugvinden wanneer u gaat afrekenen. Indien wij het bedrag binnen de 3 dagen niet hebben ontvangen dan wordt uw bestelling geannuleerd. 

 

Wanneer ontvang ik mijn goederen ?

 

Afhankelijk of we uw betaling hebben ontvangen en van uw bestelling en ligging kan het min. 3 dagen tot 3 weken duren vooraleer het bestelde goed bij u is. 

Kan ik een artikel ruilen ?

 

Ja! Dit kan alleen indien het geleverd goed nog in goede staat is. Indien het om een tapijt gaat dat op maat gemaakt is geldt retourneren niet.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Dit kan indien uw bestelling nog niet verzonden is. Anders kan u het bij ontvangst retourneren, zie "Retourneren en terugzenden".