LeBeau's Blog

05.09.2017

In deze blog leert u de Beni Ouarain kleden kennen en hoe u ze best kan onderhouden.

De Beni Ouarain is al een tijdje bekend bij de volksbewoners, bij ons is zijn populariteit stilaan aan het groeien. Niet zo verrassend, de sublieme Beni Ouarain kleden passen vrijwel meteen in elk interieur.

In het Atlasgebergte van Marokko worden deze tapijten met de hand geweven door de Berber Vrouwen. Er wordt enkel de allerbeste wol gekozen en met deze wor...

18.07.2017

De Marokkaanse wedding blanket, ofwel handira zijn geweven van schapenwol, katoen en linnen door de Berberse vrouwen in het Midden-Atlas gebergte. De Berbers of "Imazighen" waren de eerste inwonende in Noord-Afrika. De Berbers zijn er in geslaagd een aparte cultuur en taal te behouden ondanks enkele conflicten.

Er zijn verschillende Berberse stammen in Noord-Afrika met verschillende dialecten en gewoontes. Naar verluid behoren de wedding...

21.06.2017

Hoe begin je het best met een kleine kamer in te richten?  In deze blog geef ik enkele tips over wat je precies nodig hebt en hoe je het best aanpakt. 

Kleur van de verf. Een zachte, simpele witte kleur kan snel een smalle ruimte tot uiting brengen. Ben je niet voor het strakke witte kleur dan kan je altijd voor de verfijning van een subtiele grijze tint gaan. 

Kies meubelen die gemaakt zijn voor dubbel gebruik, bijvoorbeeld een...

Please reload

Recente berichten

September 5, 2017

Please reload

Volg ons
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
Zoeken op tags
Please reload

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

Betaalmethodes

BTW nr.: 0841.964.255

België - Antwerpen